Úvod

Vítejte na blogu Vona Vlezlýho.
Jeho úkolem (blogu i Vona) je shromažďovat veškeré blbosti a nesmysly spojené s příběhem o Garrym Pokerovi, přestože ten je jinak blbostí a nesmyslem sám o sobě. To realizuje (blog i Von) především formou opisování a recyklace. Ale Kant taky opisoval, tak proč by nemohl Von.

pondělí 23. listopadu 2015

Citáty 1

Co slavní i neslavní čtenáři rozhodně řekli o Garrym Pokerovi a jeho příbězích...

"Heyyyy, uplne skvely skvely skvelyyy.....akorat uz aby byl dalsi dil!!! :) A jak uz sem nekam psala, nevim teda presne kam....vic milostnych scen mezi Hormonou a Grapem..:) prosim prosim..:) a hlavne rychle teda...:) U nekterejch casti sem se fakt nemohla zvednout smichy zpod stolu..:)"
Klárik
(v návštěvní knize)



"čauky, Garry Potter je skvělej, musím říct, že sem se u toho mohla umlátit smíchy (a pak se člověk diví, že ho bolí hlava když jí tříská o počítačovej stůl;-))"
Caida
(také v návštěvní knize)

"Ještě pořád se u některé ze situačních komik musím děsně chlámat. A čím sis mě, autore, opravdu udržel, byla ta část prvního dílu, kde jsi popisoval Garryho pořádek v pokoji a mapu, díky níž už uklízet nemusel, protože se tam nikdo neztratil. (Až na hasiče… a toho psa… ale na to se dávno zapomnělo, že ano?)
Vážně uvažoval o lesnické internátní škole v Jeseníku, protože by to znamenalo, že by nemusel bydlet u Drsoňových, kteří mu dělali ze života peklo. Třeba včera po něm teta Otýlie s vážnou tváří chtěla, aby vytřel podlahu na chodbě a uklidil si v pokoji. Jako kdyby jeho pokoj potřeboval uklidit. Od té doby, co na dveře pověsil mapu, v něm nikdo nezabloudil. A na ten nešťastný incident, kdy se tam ztratili dva jeho kamarádi a tým hasičů se psy je nalezl až po třech dnech polomrtvé hlady, se skoro zapomnělo. – tenhle odstavec prostě upřímně zbožňuji.“
Assez
(kupodivu opět v návštěvní knize - proto ji tady máme)

"Drahý autore... děkuji za spoustu drobných náznaků, které jiní přejdou bez povšimnutí, ale pro ty, kteří znají pozadí a jejich význam jsou veselým momentem v ještě veselejší knize (bůh deště, nižší forma účastenství kakaa, u které jsem si málem cvrknul, pangalaktický megacloumák a dietní virgin cuba libre)."
Mathiashood
(z vlaku prostřednictvím Opery Mini)

"garry poker je velmi divne psany, nezazivne, amatersky :-) pusobi to na me skutecne spatne, precetl jsme asi tri stranky pdfka a koncim :-)"
AlesiBoss
(v diskuzi na webtrh.cz)

"S potěšením kvituji, že uprostřed horkého léta a okurkové sezóny se na internetu vyskytne také něco osvěžujícího. Naštěstí jsem to objevila a s velkou chutí se zakousla do dalšího dílu GP, který je navíc plný vitamínů... blablabla, vždyť to znáte :-P Pouze bych doporučovala opatřit ho výstražným upozorněním typu: !Nevhodné pro osoby právě předstírající pracovní činnost! apod. Neprozřetelně jsem se totiž do něj začetla v práci a ten výbuch smíchu zapříčiněný některými zdejšími výroky se mi bude obtížně vysvětlovat.
Dotaz mého právního zástupce: Kde lze uplatnit nárok na případné odškodnění? ]:->
...
Zhodnotila jsem situaci a myslím, že právníka vyhodím a vás si nechám. Tolik skvělých věcí a zadarmo - no nekupte to!;-)"
Strigo
(v návštěvní knize a po konzultaci s právníkem)

Žádné komentáře: